Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

На полігоні «Широкий лан» говорили про соціальний захист військовослужбовців

10/08/2016

 Для посилення інформованості мобілізованих щодо їх соціальної захищеності на полігоні «Широкий лан» відбулась зустріч директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Сивопляс О.В. з військовослужбовцями та мобілізованими учасниками АТО (70 осіб), в якій взяли участь заступник директора департаменту Сербульова Т.В. та заступник директора департаменту Бєлкіна Л.П.

У ході інформаційного заходу військовослужбовці мали змогу отримати роз’яснення на такі питання як: надання психологічної реабілітації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням, професійна адаптація, забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації та ознайомились зі змінами у наданні пільг, субсидій та державних допомог. Також отримати обґрунтовані та вичерпні відповіді на всі питання, які найбільше турбували мобілізованих. 

На завершення зустрічі Ольга Сивопляс  представила Довідник демобілізованого учасника антитерористичної операції, який розроблений департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації, та вручила кожному учаснику зустрічі.

«На сьогоднішній день є безліч джерел отримання необхідної інформації для військовослужбовців. Наше завдання – донести її до кожного військового», – зазначила директор департаменту.

Всі новини →