Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Щотижнева апаратна нарада райдержадміністрації

11/03/2019

 Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови району Тетяни Панової в понеділок, 11 березня, відбулася щотижнева апаратна нарада за участю голови районної ради Івана Бурдіна, заступника голови райдержадміністрації Олени Козуб, керівника апарату райдержадміністрації Олександра Торопіна, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено план заходів на найближчий період.

На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життя району, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, економіки, а також освіти.

Зокрема, в.о.начальника відділу освіти РДА Світлана Русаловська повідомила про проведення дня моніторингу якості освіти на тему: «Педагогічне проектування нового освітнього простору – діяльнісна траекторія розвитку Таборівської ЗОШ І-ІІІ ступенів», в рамках якого відбувся семінар для вчителів іноземних мов району.

Також головний лікар КНП «Вознесенський РЦ ПМСД» Галина Жарська зазначила про роботу електронної картки пацієнта, яка почне функціонувати з 01.04.2019. В подальшому запрацює також електронний рецепт та електронний лікарняний.

По завершенню апаратної наради Тетяною Пановою було дано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та звернуто увагу на повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства. 

Всі новини →