Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Покладання квітів з нагоди 101-річниці проголошення Акта Злуки УНР та ЗУНР

22/01/2020

22 січня відбулося урочисте покладання квітів з нагоди 101-річниці підписання Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Протягом багатьох років, ми відзначаємо цей день, як свято демократичного єднання українців в Українській державі.

З цієї нагоди біля пам’ятника Т. Г. Шевченку зібралися перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяна Панова, голова районної ради Іван Бурдін, депутати районної ради, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району.

«Сьогодні нас розділяють різні епохи, але об’єднують однакові прагнення: як і колись, так і тепер український народ відстоює ідею єдності. Нехай кожен громадянин зустріне урочисте свято Соборності з відкритим серцем, з вірою в щасливе майбутнє держави та гідне життя. Зичу усім вам злагоди, сил та натхнення, успіхів на благо нашого краю!», - поздоровила Тетяна Панова.

Учасники делегації поклали квіти та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять великого борця за волю України, поета, мислителя, генія нації Тараса Шевченка, загиблих учасників бойових дій на Сході України, Героїв Небесної Сотні, усіх загиблих у боротьбі за мир і територіальну цілісність  України.

   

 

 

Всі новини →