Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

03/12/2021

    Щороку 3 грудня в Україні відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю, який був проголошено Генеральною Асамблеєю ООН 14 жовтня 1992 року.

    Насправді, цей день не є святом, а покликаний привернути увагу суспільства до проблем людей з особливими потребами,  до захисту їхніх прав, гідності та благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов`язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства, не залишити людину наодинці зі своїми проблемами, а надати всю необхідну допомогу для відновлення здоров`я, для полегшення фізичного та морального стану.

      Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислюватись над непростою долею людей з вадами здоров`я і не тільки 3 грудня, а й протягом усього року не забувати про те, що поруч із нами живуть співгромадяни, які потребують нашої допомоги та уваги. У цей день хочеться побажати їм теплих стосунків із близькими, бадьорості духу та міцного здоров`я, і надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей та великої сили волі, що ці можливості породжує, а всім нам побільше душевної щедрості і милосердя, які втілилися б у добрі справи.

    Найбільше , чого потребують такі люди - це наша увага та розуміння!

 

Всі новини →