Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Шановні мешканці Вознесенського району, отримувачі житлової субсидії та пільгова категорія громадян!

09/09/2022

В умовах підготовки підприємств теплопостачання до опалювального періоду 2022\2023 рр. просимо Вас своєчасно сплачувати кошти за спожиті послуги.

Основною вимогою для призначення житлової субсидії залишилась своєчасна оплата за спожиті житлово – комунальні послуги. Отримувачі пільг в готівковій формі при несвоєчасній оплаті можуть бути переведені на безготівкову форму.

Наразі оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства, що дозволяє здійснювати цим підприємствам виплату заробітної плати працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти паливно-мастильні матеріали та засоби для знезараження та очистки питної води.

Погашення значного обсягу боргів населенням послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води до початку опалювального періоду 2022\2023 рр. є запорукою належного його проходження та виконання теплопостачальними підприємствами своїх зобов’язань, у тому числі в частині розрахунків за природний газ постачальником.

Оплату послуг можливо здійснювати за допомогою онлайн сервісів ( через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк» та ін.). 

Всі новини →