Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

НАРАДА З ГОЛОВАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ВОЗНЕСЕНСЬКОГО РАЙОНУ

11/12/2023

На початку тижня, під головуванням Антоніни Шарати, виконуючої функції і повноваження начальника Вознесенської РВА, відбулася нарада з головами територіальних громад району. У заході взяли участь заступник начальника райвійськадміністрації Іван Білоконь, голова районної ради Спартак Гукасян, керівництво Вознесенського РТЦК та СП, представники правоохоронних органів, податкової інспекції, управління надання адміністративних послуг ГУ Держгеокадастру, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Головне питання наради стосувалося виконання заходів загальної мобілізації та співпраці між органами місцевого самоврядування та РТЦК та СП. Увагу присутніх було акцентовано на необхідності забезпечення неухильного виконання планів мобілізації, як з людських ресурсів, так і транспорту.

Обговорено проблемні питання в агропромисловому комплексі, в тому числі розгляд звернення аграріїв Доманівської та Мостівської територіальних громад до народного депутата України Артема Чорноморова.

Ще один блок питань, обговорених під час наради, стосувався оновлення нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

По завершенню наради Антоніна Шарата звернулася до керівників територіальних громад Вознесенського району, щодо неухильного виконання щотижневого висвітлення на офіційних сайтах громад в рубриках «Прозорість та підзвітність» інформації про здійснення процедур публічних закупівель.

У результаті наради були надані ряд рекомендацій та роз'яснень, спрямованих на підвищення ефективності співпраці та мобілізаційних заходів у період воєнного стану.

 

 

Всі новини →