Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Учні чотирьох освітніх закладів Новомар’ївської громади зійшлися на футбольному полі аби визначити кращих

18/03/2024

На минулому тижні, за участі чотирьох команд учнів закладів загальної середньої освіти Новомар’ївської громади, у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» відбулися змагання з футзалу.

 

За результатами запеклих протистоянь призові місця розподілилися таким чином.

 

Перше місце виборола команда Костуватської гімназії, друге місце - команда Ганнівського ліцей, третє місце - команда Новомар'ївського ліцею, четверте місце – команда Миролюбівського ліцею.

 

У церемонії нагородження переможців кубками, а учасників – грамотами та футбольними мʼячами взяли участь директор Костуватської гімназії Ніна Безпалько, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Новомарʼївської сільської ради Світлана Гірієнко та головний суддя змагань Володимир Момченко.

 

«Кожному учаснику сьогоднішніх змагань бажаю ніколи не сумніватися в своїх силах і прагненнях, завжди боротися до кінця і вірити у свій успіх, постійно працювати над собою і сміливо перемагати будь-який свій страх. І нехай буде так: чим далі, тим більше перемог і гідних нагород!» - на завершення зазначила Світлана Гірієнко.

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

 

 

Всі новини →