Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Громадське обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії на території Олександрівської та Дорошівської громади

16/05/2024

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року №989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», доручення начальника Миколаївської обласної військової адміністрації В. Кіма від 06.05.2024 № 24-д щодо дотримання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» від 21.03.2024 № 3005-IX, доручення Вознесенської райвійськадміністрації від 16.05.2024 №417/02.02-23/08 з метою підготовки відповідного проєкту розпорядження начальника Миколаївської обласної військової адміністрації про перейменування об’єктів топонімії, які підпадають під дію цього Закону пропонуються до доперейменування наступні вулиці:

 

1. В Олександрівській селищній раді у селі Воронівка: Жовтнева; 8 Березня; 1 Травня

·        у селищі Олександрівка: Жовтнева; 1 Травня;

2. У Дорошівській сільській раді в селі Білоусівка: Шмідта

 

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в громадських обговореннях та надати пропозиції щодо присвоєння вулицям, які підлягають перейменуванню нових назв.

Обговорення буде проводиться протягом двох місяців з 16 травня 2024 року до 15 липня 2024 року.

Громадське обговорення буде проведено у форматі електронних консультацій на вебсайті районної військової адміністрації.

Пропозиції у письмовій формі просимо надсилати до відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, на адресу: м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1, (перший поверх кабінет №1) та за електронною адресою svp_voz@ukr.net із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Анонімні повідомлення не розглядаються.

Відповідальним за проведення громадського обговорення є відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

 

 

Всі новини →