Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Конституції України – 28 років

28/06/2024

Саме вона гарантує права та свободи кожного з нас. Закріплює незалежність, суверенітет, територіальну цілісність України та наш цивілізаційний вибір.

Кожне слово, викарбуване в Основному Законі, ціною власного життя боронять наші захисники і захисниці. Дякуємо всім, хто сьогодні виконує свій обов’язок перед державою

День Конституції України єдине державне свято, закріплене в основному законі, об’єднало на урочистості керівництво райвійськадміністрації, міської ради, військовослужбовців, правоохоронців та містян.

Під звучання Державного Гімну України військовими піднято Державний Прапор України.

З вітальним словом перед присутніми виступила виконувач функції і повноважень начальника районної військової адміністрації Антоніна Шарата, висловивши вдячність всім, хто на передовій та в тилу стоїть на захисті прав і свобод кожного громадянина України. Побажала скорішої Перемоги та миру всім.

За самовіддану працю, високий професіоналізм, добросовісне служіння українському народу та з нагоди відзначення Дня Конституції України були нагороджені почесними громотами начальника Миколаївської ОВА працівники різних галузей району.

 

Всі новини →