Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Дитячі будинки сімейного типу Миколаївщини, які опікують понад 200 дітей, отримали вагому гуманітарну допомогу від Фундації Олени Зеленської

02/08/2024

У п'ятницю, 2 серпня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім зустрівся з батьками-вихователями дитячих будинків сімейного типу Миколаївської області.

 

У рамках зустрічі від Фундації Олени Зеленської для 29 родин, в яких виховують 210 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування було передано побутову техніку, меблі, електронні, мобільні та технічні пристрої для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та вихованців дитячих будинків сімейного типу.

 

Так, батькам-вихователям ДБСТ було передано смартфони – 55 шт., планшети – 45 шт., ноутбуки – 46 шт., павербанки – 38 шт., телевізори – 3 шт., холодильники – 6 шт., пральні машини – 8 шт., мікрохвильові печі – 7 шт., мультиварки – 5 шт., кондиціонери – 6 шт. та інше.

 

Реалізувати це вдалося завдяки фінансуванню партнера Фундації – уряду Князівства Ліхтенштейн.

 

Віталій Кім подякував батькам-вихователям ДБСТ за їхню самовіддану працю та відчуття сім'ї, яке вони дарують дітям.

 

«Ваша щоденна турбота і зусилля роблять неоціненний внесок у формування майбутнього покоління. Завдяки вам діти мають шанс на краще життя і щасливе дитинство. Також вдячний аз підтримку першій леді Олені Зеленській, адже так ми можемо забезпечити нашим дітям кращі умови для життя та розвитку», - зазначив очільник області.

 

Своєю чергою, батьки-вихователі подякували за вагому допомогу та висловили надію на подальшу підтримку. Також під час зустрічі було обговорено низку важливих питань, які турбують сім'ї, що виховують дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

Зазначимо, що у передачі допомоги також взяли участь заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Олександр Трайтлі, начальник Миколаївської районної військової адміністрації Максим Кашуба та начальниця служби у справах дітей Миколаївської ОВА Ірина Пономарьова.

Всі новини →