Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Більше деталей про відбудований у м. Вознесенськ зруйнований міст

13/08/2024

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області повідомляє про завершення реконструкції ділянки автомобільної дороги Н-24 Благовіщенське — Миколаїв у місті Вознесенськ. По відбудованому мосту відкрили рух для всіх видів транспорту.

 

Зруйновану мостову споруду у березні 2022 року, внаслідок військової агресії рф, відбудували за рік і два місяці. Для забезпечення руху автомобільного транспорту поряд зі зруйнованим мостом було облаштовано тимчасову переправу.

 

Будівельники виконали роботи з влаштування паль, фундаментів, опор, прогонової будови, армування і бетування конструкції мосту, встановили залізобетонні балки й плити. Також виконали роботи з монтажу гідроізоляції, водовідведення та очисних споруд. На підходах до мостової конструкції укріпили насип.

 

Окрім цього, влаштували два шари асфальтобетонного покриття, змонтували барʼєрне та перильне огородження, облаштували пішохідні доріжки, влаштували дорожні знаки та нанесли розмітку. Освітлення моста здійснюватиметься із застосуванням енергоощадних світильників.

 

Довжина новозведеного мосту — 100 метрів. Ширина автомобільної частини — 9,5 метра. Два тротуари суміщені з велодоріжками з кожного боку мосту, загальна довжина ділянки реконструкції — 305 метрів.

 

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області висловлює подяку, за сумлінну працю, всім причетним до реалізації проєкту відновлення мостової споруди у місті Вознесенськ!

 

Всі новини →