Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Досвід працює на розвиток

02/04/2021

Останнім часом ми все більше говоримо про безцінні роки досвіду людей, які своєю працею привносили розвиток в район. Активною громадською та життєвою позицією, відданістю улюбленій справі, відношенням до проблем повсякдення стали прикладом для наслідування.

З одним із таких людей в районі 1 квітня відбулась зустріч голови райдержадміністрації Сергія Шурабури.

Михайло Москаленко - колишній голова Миколаївської обласної ради ІІІ – ІV скликань, член ради старійшин при Миколаївській облдержадміністрації, почесний громадянин Вознесенщини, а це свідчить про довіру, професіоналізм та відповідальність.

Нині працює заступником директора гідроакумулюючої електростанції Южноукраїнського енергокомплексу.

Біографія цієї людини справді багатогранна й цікава. Михайло Миколайович зробив значний внесок у розвиток нашого краю, за що був удостоєний великої кількісті відзнак та нагород.

Під час зустрічі Сергій Шурабура та Михайло Москаленко поспілкувалися на різноманітні хвилюючі та болісні теми нашого району.

Приємно, що такі люди не стоять осторонь всіх подій, що відбуваються в районі, з радістю зустрічаються з очільниками громад, діляться своїм досвідом.

В ході зустрічі обговорили перспективи співпраці в рамках створення ради старійшин при райдержадміністрації, членом якої керівник району запросив стати Михайла Миколайовича.

Сергій Шурабура висловив впевненість, що подальша співпраця призведе до кращого пізнання потреб в районі.

   

 

 

Всі новини →