Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Голова району відвідав комунальне підприємство «Санітарна очистка міста»

06/04/2021

6 квітня голова райдержадміністрації Сергій Шурабура разом із головою районної ради Спартаком Гукасяном відвідали та поспілкувалися зі співробітниками комунального підприємства «СОМ».

В ході зустрічі директор КП «Санітарна очистка міста» Володимир Жминда розповів про роботу підприємства, а саме про надання послуг Вознесенській територіальній громаді зі збору, вивезенню та утилізації твердих побутових відходів та благоустрою. Штат підприємства налічує 74 людини.

За його словами обслуговують громадян дві бригади, які працюють за графіком по районам міста. Володимир Михайлович охарактеризував господарську діяльність підприємства, акцентував увагу на актуальних проблемах. Зокрема, що сміттєзвалище знаходиться на балансі комунального господарства, проте потужність якого вже майже вичерпано.

Йшлося про заборгованість за надані послуги, яка перешкоджає стабільній роботі та розвитку підприємства. Рівень оплати за послуги з вивезення побутових відходів за березень складає 70%. Сергій Шурабура поцікавився коли відбувалося останнє підвищення цін за спожиті послуги для населення.

На сьогоднішній день автопарк підприємства налічує 9 одиниць техніки: 4 сміттєвози, з них 3 марок МАЗ, 1 – Hyundai; 4 трактори; автогідропідйомник. Зайшла мова про придбання нової техніки, яка дозволить не лише підтримувати чистоту у громаді, а й значно спростить роботу комунального підприємства.

«Комунальна техніка – задоволення не з дешевих. Але всі ми розуміємо, що без цього неможливо забезпечити належний рівень послуг для людей, стан благоустрою наших населених пунктів. Районна влада завжди відкрита для діалогу, готові розглянути пропозиції та ідеї, які зроблять підприємство кращим. Дуже важлива співпраця, щодо розвитку комунального підприємства, та збільшення асортименту послуг», - зауважив під кінець зустрічі Сергій Шурабура.

   

 

Всі новини →