Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Ділимося подіями квітня

06/05/2021

Дайджест новин Вознесенської райдержадміністрації

Ми зібрали ключові події і заходи, що сталися протягом квітня в райдержадміністрації. Зокрема:

1 та 9 квітня відбулася перевірка громадського транспорту на дотримання вимог карантину. Здійснено інформаційно-роз'яснювальну роботу аби громадяни виконували встановлені карантинні вимоги під час користування громадським транспортом. Наголошувалось на обов’язковому дотриманні маскового режиму в автотранспорті.

7 квітня комісією з питань захисту прав дитини виведено зі складу прийомних сімей двох дівчат з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

13 квітня робоча зустріч з керівником державного підприємства «Дослідне господарство «Зорі над Бугом» Юрієм Єлінєвським.

14 квітня знайомство у Вознесенському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки з військовим комісаром полковником Стрєльцовим Едуардом, обладнанням приміщень ОРТЦК та СП, службових кабінетів та подальша співпраця з питання покращення матеріально – технічного забезпечення центру.

15 квітня та 28 квітня дві дитини – сироти отримали житло за державні кошти

15 квітня відбулась зустріч за «круглим столом» голів об’єднаних територіальних громад Вознесенського району та депутатів обласної ради. Представники місцевого самоврядування представили свої громади, наголосивши на інвестиційно привабливих сторонах своїх територій та проблемних питаннях, які потребують негайного вирішення та підтримки держави.

17 квітня відбувся обласний огляд для вокально-хорових колективів із званням «народний» «Співограй». Наш район представляли 6 колективів, які зайняли призові місця.

21 квітня в рамках підвищення рівня обізнаності суб’єктів господарювання всіх форм власності відбулася онлайн-нарада щодо взаємодії пасічників з аграріями та органами місцевого самоврядування. Головна мета наради – спільними зусиллями узгодити порядок дій бджолярів та агровиробників за для запобігання випадків масових отруєнь бджіл при проведенні весняно-польових робіт з використанням агрохімікатів.

21 квітня відбулося засідання 5 сесії Вознесенської районної ради восьмого скликання в якій взяв участь народний депутат України Артем Чорноморов.

21 квітня Сергій Шурабура провів онлайн зустріч з директором Департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Оксаною Єльчієвою, окреслено напрямки роботи щодо соціального захисту потерпілих та ліквідаторів Чорнобильської катастрофи/

22-23 квітня проведено тренування щодо гасіння пожеж у природних екосистемах. Для того, щоб ефективно протидіяти вогняній стихії, яка щороку завдає значних збитків, рятувальники ДСНС регулярно відпрацьовують навички ліквідації пожеж у природних екосистемах та відточують взаємодію.

23 квітня напередодні роковин трагедії на ЧАЕС заступник голови райдержадміністрації Іван Білоконь провів зустріч з головою Вознесенської районної громадської організації «Союз Чорнобиль» Анатолієм Сухарем.

26 квітня відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку ліквідаторам і постраждалим від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

28 квітня в рамках відзначення Дня охорони праці у Вознесенському районі проведено «круглий стіл».

 

29 квітня на малій Батьківщині Героя Соціалістичної праці Миколи Рябошапки відбулося вшанування пам'яті та засвідчення поваги людині – легенді від керівництва району.

Всі новини →