Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Миколаївська лікарня швидкої медичної допомоги прийматиме пацієнтів в комфортних умовах

11/06/2021

Протягом останнього року у сфері надання невідкладної допомоги медичними закладами з'являється маса інновацій, впроваджуються передові технології.

У рамках комплексу заходів проєкту "Emergency" і Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво» удосконалюється інфраструктура медичної допомоги.

Один з таких об'єктів КНП "Миколаївська лікарня швидкої медичної допомоги.

Тут все продумано до найдрібніших деталей - розподіл пацієнтів, наявність медичних блоків, в'їзд для "швидких" через павільйон, вхід для планових хворих і вхід в окремий бокс для пацієнтів з ознаками інфекційної хвороби. Усередині облаштована рецепція, консультативно-оглядові приміщення, місця для очікування пацієнтів і людей, які їх супроводжують, вбиральні. Є лабораторні кабінети, оснащені необхідним сучасним устаткуванням. Загалом створені усі умови для проведення успішних реанімаційних заходів.

Тепер знаходження пацієнтів в установах стало ще комфортнішим, а надання першої невідкладної допомоги побудоване на високому рівні. Приймальні відділення опорних установ охорони здоров'я перетворилися на багатопрофільні та багатофункціональні відділення, в яких є усе необхідне для діагностики, надання допомоги й цілодобового спостереження за пацієнтами, які цього потребують. 

Всі новини →