Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Виїзна робота в село Новосілка

21/07/2021

20 липня фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Лариса Шевченко провела ряд зустрічей з роботодавцями селища Новосілка Прибужанівської територіальної громади а також мала нагоду поспілкуватись зі старостою округу Олександром Ємчиком.

В ході візиту фахівець мала на меті провести інформаційно роз’яснювальну роботу в частині легалізації найманої праці, акцентуючи увагу на те, що з липня 2021 року розпочато інспекційні перевірки тих роботодавців, які не відреагували на інформаційну кампанію та продовжують ухилятись від використання задекларованої праці.

Перебуваючи в Новосілці фахівець не могла не відвідати колишнього безробітного, а нині підприємця Володимира Матусаренка, який облаштував магазин господарських товарів та приладь, та працює в ньому. Лариса Шевченко нагадала підприємцю про зміст послуг, які надає служба зайнятості: можливість професійного навчання безробітних на замовлення та механізми компенсації єдиного соціального внеску при створенні нових робочих місць.

В свою чергу Володимир пригадав, як свого часу йому допоміг Вознесенський центр зайнятості, надавши одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності, яка вже продовжується більше 11 років.

Насамкінець Володимир Матусаренко подякував службі зайнятості за допомогу та інформаційну підтримку, а також додав, що колись квітуче селище Новосілка на якому свій відбиток залишила урбанізація населення, живе своїм життям, а його мешканці намагаються провадити свою підприємницьку діяльність так як це не лише і їх заробіток а й турбота про оточуючих.

 

Всі новини →