Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Шановні мешканці Вознесенського району!

02/08/2021

 Уже другий рік поспіль увесь світ долає пандемію COVID-19. На жаль, ця хвороба виявилася значно підступнішою, ніж це здавалося ще рік тому – вірус постійно мутує, створюючи все більш небезпечні для життя людини форми.

 Від COVID-19 та його наслідків потерпають люди у всьому світі - незалежно від віку, статі або професії.  Та і багато хто з нас особисто пересвідчився, як важко подолати цю хворобу, тому що наразі не існує специфічного лікування проти COVID-19.  Запобігти захворюванню та фатальним наслідкам може тільки вакцинація!

В Україні розпочався п’ятий етап вакцинації населення проти  COVID-19 -  загальна вакцинація розглядається наразі як завдання державної ваги і національної безпеки. У населених пунктах Вознесенського району працює  3 центри вакцинації та 12 пунктів щеплень, які забезпечені достатньою кількістю  вакцин, і ви маєте можливість щепитися безкоштовно та у найкоротші терміни.

Вакцинація — це безкоштовно і доступно! Захистіть себе і своїх близьких, переконайте їх вакцинуватись. І зробіть щеплення самі!

Щиро вірю у вашу свідомість та громадянську відповідальність! Дякую всім, хто уже вакцинувався і переконаний, що з кожним днем надійно захищених від COVID-19 громадян ставатиме дедалі більше.

Міцного здоров'я усім нам!

                                          Голова Вознесенської райдержадміністрації

                                          Сергій Шурабура 

Всі новини →