Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Перевірка центрів вакцинації

02/08/2021

   Заступниця голови райдержадміністрацій Антоніна Шарата перевіряє роботу центрів вакцинації, що працюють в районі. Зокрема, вже відвідала пункт щеплення в Братському первинному центрі первинної медико-санітарної допомоги.

    Поспілкувалась із медиками та поцікавилася недоліками, які б заважали громадянам комфортно та без зусиль вакцинуватися проти ковіду.

   "Зараз хочемо залучити якомога більше людей до вакцинації. У нас в достатній кількості вакцини. Медики готові виїхати у будь-який колектив, де є охочі робити щеплення. Центри вакцинації працюють щоденно. Ми запрошуємо на щеплення працівників освіти, аби увійти в новий навчальний рік не дистанційно. Маємо створити безпечні умови для навчання нашим дітям, – наголосила Антоніна Шарата. – Нині ми на 5-му етапі вакцинації, коли імунізуватися може кожен охочий віком від 18 років. Повна вакцинація у разі посилення карантину, яке прогнозують на осінь, дасть додаткові переваги. Пам’ятаймо, тільки разом ми зможемо здолати пандемію коронавірусу", - наголошує заступниця.

   В ході зустрічі стало зрозуміло, що в пункті щеплення створено комфортні умови для наших громадян, які приходять вакцинуватися. Адже вакцинація – це єдиний захист від ковіду. Ми всі пам’ятаємо, яких фізичних та моральних зусиль медикам вартувало якісно спрацювати з пацієнтами взимку, коли був надзвичайно високий рівень захворюваності. Зараз можемо запобігти цьому завдяки вакцинації.

   Всі, хто отримали другу дозу щеплення, можуть отримати «ковідний сертифікат» у свого сімейного лікаря.

 

Всі новини →