Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

«Велике будівництво»: Ігор Кузьмін перевірив стан робіт з облаштування шару бетону на автодорозі О151101

13/10/2021

У вівторок, 12 жовтня, заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Ігор Кузьмін проінспектував хід виконання робіт на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О151101 (Миколаїв – Херсон) – Любомирівка – Першотравневе – (Казанка-(Р-47)). 

Ремонтні роботи відбуваються на ділянці км 0+000 – км 11+000 в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

 

«Об’їзна дорога через село Шевченкове до Миколаєва – дуже сучасний і перспективний дорожній напрямок. Місто чекає цієї дороги і безпосередньо в цьому році ми плануємо завершити ділянку дороги протяжністю 11 км. Загальна протяжність цієї дороги від села Шевченкове до Миколаєва сягає 38 км. Тому сподіваємося що наступного року дорогу буде добудовано», – сказав Ігор Кузьмін. 

 

Також заступник голови облдержадміністрації повідомив, що працівники підрядного підприємства вже влаштовують верхній шар бетону.

 

«Поки нам погодні умови повністю допомагають в активній фазі проходить будівництво дороги. Підготовчі роботи і нижній шар дорожнього покриття вже укладено, зараз тут ведуться роботи по укладанню бетону. Бригади працюють наповну. Є достатня кількість працівників, для того, щоб забезпечити закінчення ремонту до кінця цього року», – зазначив він. 

 

Крім того, Ігор Кузьмін зазначив, що після укладення бетону повинно пройти 30-40 днів і вже потім можна приступати до повної експлуатації покриття.

 

Нагадаємо, що роботи з укладання цементнобетонного покриття на дорозі О151101 підрядною організацією ТОВ «Європейська дорожньо-будівельна компанія» розпочалися 1 жовтня.

 

Більше фото за посиланням: https://cutt.ly/5E6OVVz.

Всі новини →