Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Продовжуємо співпрацю в інтересах дітей!

05/08/2022

Як каже народна мудрість - гуртом і батька добре бити. Але служба у справах дітей Вознесенської РВА згуртовує навколо своєї діяльності фахівців, прийомних батьків та батьків-вихователів, аби разом створювати комфортні умови для життя знедолених дітей.

Зокрема, нещодавно разом з представниками служб у справах дітей Братської і Новомар’ївської громад та Центру соціальних служб Братської селищної ради здійснено виїзд за місцем проживання прийомних дітей та дітей-вихованців, які зростають у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, що функціонують на території Братської і Новомар’ївської громад.

Щасливі діти, задоволені батьки - це результат злагодженої роботи фахівців із соціальної роботи, які здійснюють супровід цих сімей, співробітників служб у справах дітей, які корегують умови утримання, начання, виховання дітей та, безумовно, самих прийомних батьків та батьків-вихователів, які, усвідомлюючи відповідальність, яку вони взяли, прийнявши в свої родини дітей, залишених без піклування біологічних батьків, - дослухаються до порад фахівців та відповідально ставляться до виховання цих дітей.

Успіхів усім в подальшій співпраці аби довести зміст народної мудрості, що будь-яка справа зроблена спільними зусиллями, гуртом матиме позитивний результат!

 

Всі новини →