Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Аліна Полозюк - амбасадорка проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Миколаївщині

12/01/2024

На Миколаївщині розпочався загальнонаціональний проєкт фізичного виховання школярів «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч», метою якого є залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, можливість самовиразитися і, що важливо в наші часи, психоемоційна підтримка та налагодження соціальних контактів.

 

Одною із амбасадорів цього проєкту у Миколаївській області стала майстер спорту України міжнародного класу з фехтування (рапіра), бронзова призерка чемпіонату Європи з фехтування (командні змагання) 2023 року, чемпіонка України з фехтування, лідер Всеукраїнського рейтингу фехтувальників у розділі жінки (рапіра) Alina Poloziuk. Натепер дівчина продовжує боротьбу за ліцензію для участі у літніх Олімпійських іграх 2024 року.

 

«“Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч” - масштабний президентський проєкт, участь якому є чудовою можливістю відволікатися від негативних явищ та створити атмосферу спортивного свята під час проведення спортивних ліг серед учнів всієї країни. Саме тому я вирішила стати амбасадором цих змагань в межах Миколаївщини», - зазначає спортсменка у своєму відеозверненні.

 

Нагадаємо, що команди, які увійдуть до масштабного шкільного спортивного руху України, змагатимуться в обраному із п‘яти видів спорту (черлідинг, футзал, баскетбол, спортивне орієнтування, волейбол) та на п‘яти різних рівнях (шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський етап).

 

Зареєструвати свою команду можна за цим посиланням: https://scl.gov.ua/

 

Дедлайн подачі заявок - 1 лютого 2024 року!

 

Формуємо національну патріотичну свідомість через спорт! «Пліч-о-пліч. Разом переможемо»!

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl

 

Всі новини →