Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

ОСВІТЯНИ РАЙОНУ ОБГОВОРИЛИ ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОФІЛЬНОЇ РЕФОРМИ

12/03/2024

12 березня у м. Вознесенськ відбулась нарада освітян району з питань впровадження реформи профільної освіти, мережу закладів якої громади повинні створити до вересня 2024 року.

Участь в нараді взяли в.о. начальника Вознесенської райвійськадміністрації Антоніна Шарата, заступник міського голови Олександр Мизгало, заступники начальника департаменту освіти і науки Миколаївської облвійськадімінстрації Наталія Сокульська та Людмила Комісарова, головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти департаменту Олена Кірєєва, керівники структурних підрозділів з питань освіти громад Вознесенського району та Арбузинської селищної ради Первомайського району.

Під час наради проаналізовано мережу закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти району, доступність до закладів та створення в них безпечних умов.

Досить гостра дискусія відбулася під час обговорення питання щодо функціонування академічних та класичних ліцеїв, яких планується створити дев’ять у шести громадах району.

Всі новини →