Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Відкрито два підрозділи місцевої пожежної охорони

23/05/2024

Цього разу в Новомар‘ївській громаді. Новостворенні підрозділи з‘явилися в селах Обухівка та Миролюбівка.

Урочисте відкриття МПО відбулося 22 травня на яке завітали Антоніна Шарата, виконувач функцій і повноважень начальника Вознесенської райвійськадміністрації, заступник голови РВА Іван Білоконь, Тамара Фесько, голова Новомар‘ївської територіальної громади, представники обласного, районного управлінь ДСНС України.

Створення цих підрозділів - результат спільної роботи влади всіх рівнів.

Від Головного управління ДСНС України у Миколаївській області передано пожежний автомобіль, комп’ютерну техніку, спецодяг та оснащення. Зона відповідальності даних підрозділів висока, адже громада налічує 26 населених пунктів, в яких проживає близько 4 тисяч населення.

Головна перевага місцевих пожежних команд полягає у тому, щоб за найкоротший час, оперативно і професійно, надати допомогу людям по ліквідації пожежі чи інших надзвичайних подій і ситуацій та посилити рівень пожежної безпеки на території Новомар’ївської громади.

 «Це – важливий інструмент безпеки та нашої стійкості. Створюючи місцеві пожежні команди, ми підсилюємо підрозділи ДСНС на рівні громад. Для оперативності реагування на надзвичайні ситуації та вчасної допомоги населенню навіть у найвіддаленіших селах», - привітала Антоніна Шарата.

Підрозділи очолила Людмила Конєва, яка має у підпорядкуванні 14 вогнеборців, з яких 6 добровольців й три одиниці техніки.

Бажаємо командам вдалих чергувань та менше приводів для виїздів!

Безпека понад усе!

  

Всі новини →