Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

ЗВАННЯ «ПОЧЕСНИЙ ГРОМАДЯНИН ВОЗНЕСЕНЩИНИ» ОТРИМАВ СТУДЕНТ УНІВЕРСИТЕТУ ТРЕТЬОГО ВІКУ ОЛЕКСАНДР ВАРЗАР

27/06/2024

24 червня студентська сім'я Універу третього віку висловила свою шану та повагу, коли заступник голови Вознесенської райради Іван Бурдін нагороджував званням «Почесний громадянин Вознесенщини» Олександра Даниловича Варзаря. Його відзначали за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Вознесенщини, збагачення національної культурної та духовної спадщини, за активну громадську діяльність.

Заслужену нагороду принесла йому сумлінна багаторічна праця на ниві сільського господарства, якій він присвятив більше 58 років. Про це засвідчують високі державні нагороди.

Він дійсно багатогранна людина, учений-агроном, селекціонер, поет, слухач університету третього віку... і, попри свій поважний вік, продовжує щоденно працювати.

Як сім'янин, батько, дідусь – неперевершена особистість. Яким би складним і тернистим не було його життя, але займати в ньому активну позицію – це поклик душі, без якої Олександр Данилович не уявляє себе.

Щиро вітаємо із заслуженою відзнакою та зичимо міцного здоров'я, невичерпної енергії, щастя і добра, родинного затишку й тепла, світлої долі, віримо в Перемогу України та підтримуємо сильний дух!

Джерело: КЗ "Вознесенський центр надання соціальних послуг"

 

Всі новини →