Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Шановні жителі громади!

24/06/2021

На сьогоднішній день зменшився стан захворюваності на COVID-19, але це не означає, що хвороба зовсім відступила. Для повної безпеки населення потрібна вакцинація яка захистить від захворюваності населення.

Продовжується вакцинація та ревакцинація від COVID-19.

В Україні опрацьовано питання щодо запровадження медичними інформаційними системами (МІС), які входять до складу електронної системи охорони здоров’я (ЕСОЗ) міжнародного свідоцтва про вакцинацію, формування таких посвідчень в електронному форматі.

За потреби і запитом людини, заклад має їх надрукувати та оформити (на жовтому папері та бути підписаним відповідним медичним працівником і скріпленими штампом закладу охорони здоров’я згідно із вимогами) для подальшого пред’явлення людиною при перетині державного кордону в паперовому варіанті.

Звертаємо увагу, що свідоцтво видається лише за потребою (якщо особа буде перетинати кордон) та після отримання останньої дози!

Нагадуємо вам, що хто має бажання вакцинуватися, може записатися зателефонувавши до амбулаторії https://www.facebook.com/.../a.109932274.../271910637827074/ або за номером (05134)38280 з 8-00 до 15-00 понеділок – п’ятниця.

Адміністрація КНП «Бузький ЦПМСД»

  

Всі новини →