Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Продовжується забезпечення власним житлом дітей, позбавлених батьківського піклування

25/06/2021

24 червня заступник голови райдержадміністрації Іван Білоконь провів засідання комісії для формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, ремонтно-будівельні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Під час засідання розглянуто заяву -річного хлопця, який з 2012 року перебував на квартирному обліку у Маринівській сільраді (зараз - Доманівська громада) як дитина, позбавлена батьківського піклування, і, згідно діючого законодавства України, має право на отримання субвенції з державного бюджету для придбання власного житла.

Юнак розповів, що вже уподобав собі трикімнатну квартиру у м.Первомайськ Миколаївської області та уклав договір купівлі-продажу з продавцем.

Звісно, члени комісії одноголосно ухвалили надання згоди на переказ коштів у сумі 401 140,00 гривень зі спеціального рахунку, відкритого в банку на його ім’я, на рахунок продавця, - адже таким чином буде реалізовано право дитини, позбавленої батьківського піклування, на забезпечення власним житлом.

 

Всі новини →