Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

«Газу для потреб соціальної сфери та населення цілком достатньо», - Віталій Кім

13/10/2021

Опалювальний сезон пройде стало, а бюджетні заклади будуть забезпечені блакитним паливом. Газу для потреб соціальної сфери та населення цілком достатньо.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім.


Віталій Кім розповів, що для упередження можливих проблем із постачанням газу, у п'ятницю відбулось засідання комісії ТЕБ та НС.

«Це дозволить бюджетним установам швидше підписати договори за ціною, яку закріпили у Меморандумі про тарифи», - зазначив він.

Очільник області поінформував, що ціна на газ для потреб соціальної сфери складатиме 16,8 грн. І це вже повна ціна, з ПДВ та тарифом на транспортування.

«Для населення зберігається лояльна цінова пропозиція на газ на рівні 7,42 грн за метр кубічний від "Нафтогаз", за виробництво теплової енергії для теплопостачальних підприємств. Для населення в побуті (індивідуальне опалення та газова плита) "Нафтогаз" - 7,96 грн за метр кубічний та 7,99 "Миколаївгаззбут"», - сказав Віталій Кім.

Крім того, Віталій Кім зазначив, що вартість електроенергії для населення складатиме 1,44 грн/кВт при споживанні до 250 кВт на місяць і зберігається в розмірі 1,68 грн/кВт при споживанні понад 250 кВт.

Також голова Миколаївської ОДА наголосив, що школи, садочки, лікарні та інші бюджетні установи будуть з теплом.

 

Всі новини →