Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Саджанці ялівцю, туї, самшиту, берези, черемхи висаджено на території Вознесенської школи-інтернат "Обдарованість"

19/11/2021

Про користь зелених насаджень для наших територій останнім часом говориться дуже багато. Активісти закликають працівників всіх установ та пересічних громадян долучатися до різноманітних акцій.

Не стали осторонь керівництво райдержадміністрації, котрі з ентузіазмом підтримують ініціативи, які позитивно впливають на навколишнє середовище.

Тож робочий тиждень завершили доброю справою, в рамках всеукраїнського проекту "Зелена країна", цього разу заступник голови райдержадміністрації Іван Білоконь, голова районної ради Спартак Гукасян, депутати обласної ради Володимир Висоцький та Юрій Єлінєвський активно долучилися до висадки саджанців ялівцю, туї, самшиту, берези, черемхи на території Вознесенської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст. "Обдарованість".

Аби визначитись з обсягом робіт всі разом зібралися на подвір'ї закладу, де координатор акції - директор закладу Людмила Доценко оголосила кожному його ділянку.

У керівництва школи-інтернату досить амбітний план - посадити 1500 дерев.

Велику турботу за словами директора, до озеленення території проявив і депутат обласної ради Юрій Крет з сім'єю.

Сажанці дерев та декоративних рослин закуплені за сприяння депутатів обласної ради від нашого округу в рамках обласної програми "Охорона та відновлення рослинних ресурсів - озеленення території області".

Велика вдячність усім учасника акції, окрема подяка працівникам закладу, які дружньо і завзято з усіма працювали над облаштуванням території.

Висадка зелених алей покликана не лише озеленити ландшафт закладу, а поступово залучати кожного до охорони природи та особистого внеску в її розвиток.

 

  

Всі новини →