Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Ігор Кузьмін: Завершується перший етап будівництва об’їзної дороги до портів Корабельного району Миколаєва

26/11/2021

 На фінішній прямій капітальний ремонт першої ділянки об'їзної дороги О151101 (Миколаїв-Херсон) - Любомирівка - Першотравневе - (Казанка - (Р-47)), км 0+000 - км 11+000. 

 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Ігор Кузьмін.

 

«Завершується перший етап будівництва об’їзної дороги до портів Корабельного району Миколаєва. Це 11 кілометрів якісного покриття з міцного бетону», – написав він.

 

Як зазначив Ігор Кузьмін, вже цього року підрядник планує завершити роботи на цьому відрізку. Для цього дорожники працюють без вихідних і вдень і вночі.

 

«Загалом в рамках президентської програми «Велике будівництво» плануємо побудувати 40 кілометрів об’їзної дороги, два з яких будуть проходити в межах міста», – сповістив заступник голови облдержадміністрації.

 

Ігор Кузьмін акцентував, що нова об’їзна дорога дозволить зменшити затори та розвантажити дороги у Миколаєві, а також зберегти від руйнування вантажівками дорожнього полотна в межах міста.

 

«Тримаю питання на постійному контролі. Дякую людям, які працюють на «Великому Будівництві» та всіляко сприяють його реалізації. Попереду на нас чекають позитивні зміни!», – підсумував він.

Всі новини →