Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

«Круглий стіл» в Вознесенській міськрайонній філії Миколаївського ОЦЗ

21/01/2022

   За «круглим столом» в приміщенні Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського ОЦЗ сьогодні, 21 січня поточного року на запрошення директорки філії Ірини Ларченко зібралась робоча група для обговорення питання щодо стимулювання малозабезпечених сімей до відкриття власної справи в рамках реалізації Порядку надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, який затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року №397. Згідно зазначеного Порядку, безробітні громадяни з числа членів малозабезпечених сімей можуть отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи розміром до 15 мінімальних заробітних плат.

Своє бачення та думки з приводу такої фінансової допомоги сьогодні висловлювали: голова Вознесенської РДА Сергій Шурабура, голова Вознесенської районної ради Спартак Гукасян, секретар Вознесенської міської ради Вікторія Бальцер, начальник УСЗН Вознесенської міської ради Ірина Шишляннікова, начальник УСЗН Вознесенської РДА Антоніна Житник, начальник Вознесенської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Наталія Манжелей, голова Громадської організації «Промисловці, роботодавці та підприємці Вознесенського району» Валерій Бундюк, голова Дорошівської сільської ради Олег Солощенко, директор КУ «Центр надання соціальних послуг Прибужанівської сільської ради» Неля Наконечна, заступник голови Бузької сільської ради Олександр Соломяний.

Результатом зустрічі було створення комісії з питань надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, що затверджено відповідним наказом філії.

Щиро дякуємо всім учасникам заходу за активну позицію з вищезазначеного питання. Переконані, що подальша співпраця щодо стимулювання малозабезпечених сімей до відкриття власної справи буде плідною.

За інформацію Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського ОЦЗ

 

Всі новини →