Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

20 січня голова району Сергій Шурабура провів засідання колегії райдержадміністрації

21/01/2022

На засідання був запрошений народний депутат України Артем Чорноморов, також у роботі колегії взяли участь голови територіальних громад району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники Миколаївської обласної та Вознесенської районної рад, керівники підприємств, установ та організацій району.

Під час засідання члени колегії та запрошені розглянули наступні питання:

Про стан і тенденції соціально-економічного розвитку Вознесенського району за 2021 рік.

Про підсумки роботи з питань цивільного захисту населення Вознесенського району за 2021 рік.

Про підсумки роботи із зверненнями громадян у Вознесенській райдержадміністрації за 2021 рік.

Про організацію та стан виконання актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, актів центральних органів виконавчої влади, доручень голови обласної та районної державних адміністрацій в 2021 році.

Про підсумки роботи з питань управління персоналом та дотримання вимог антикорупційного законодавства у Вознесенській райдержадміністрації за 2021 рік.

Було розглянуто проблемне на сьогоднішній день питання про якість надання та охоплення послугами поштового зв’язку населення Вознесенського району Вознесенським центром поштового зв’язку Миколаївської обласної дирекції АТ «Укрпошта».

Також на засіданні обговорили реалізацію у Вознесенському районі обласної Програми «Автобус для громади» на 2022 – 2025 роки та реалізацію положень Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний засідання колегії питань.

  

Всі новини →