Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 11 липняІнформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 11 липня

11/07/2022

М. Миколаїв:

 

Зранку, 11 липня, у Миколаєві лунали вибухи. Інформація уточнюється.

 

Баштанський район:

 

Вчора, 10 липня, орієнтовно о 10:40 та 21:30 обстрілів зазнала Широківська громада. Влучання були по вже зруйнованій будівлі ЦНАПу, школи, житловим будинкам та відкритим територіям домогосподарств. Потерпілих немає.

 

Також тривають обстріли сіл по лінії розмежування у Березнегуватській громаді. Так, після ворожих обстрілів, 10 липня, виникло займання поля з пшеницею в смт Березнегувате. Інша інформація щодо потерпілих і  пошкоджень уточнюється.

 

Миколаївський район:

 

Вчора, 10 липня, орієнтовно об 11:35 за межами с. Новомиколаївка Первомайської громади внаслідок обстрілу загорілися поля з врожаєм і лісосмуги. Потерпілих немає.

 

Також у першій половині дня, 10 липня, зафіксовані обстріли смт Шевченкове Шевченківської громади. У результаті чого згорів заклад ресторанного господарства. Потерпілих немає.

 

Ввечері, 10 липня, внаслідок обстрілів с. Лимани Галицинівської громади зайнялося поле з врожаєм та лісосмуга. Потерпілих немає.

 

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

 

За інформацією районних військових адміністрацій.

Всі новини →