Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Сергій Шурабура відвідав пункти незламності в районі задля оцінки їх функціонування

20/12/2022

Для того, аби пройти непросту зиму під час війни на Вознесенщині розгортаються пункти незламності. Поки енергетики працюють над відновленням електропостачання жителі громад приходять, щоб зігрітися, підзарядити телефони.

Тому, з робочою поїздкою начальник районної військової адміністрації Сергій Шурабура та його заступник Антоніна Шарата відвідали локації в Бузькій, Олександрівській, Новомар‘ївській та Братській громадах.

«Наша спільна мета - надати допомогу громадянам у моменти коли через відсутність світла стають недоступні базові елементи життєзабезпечення - світло, тепло, інформація», - зазначив Сергій Шурабура.

Поспілкувавшись з очільниками громад, посадовці переконалися, що всі місця забезпечені генераторами, аптечками, водою і речами першої необхідності. В них, не зважаючи на відключення електроенергії будуть тепло, світло, вода, живлення та можливість зігрітися.

«Ми маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв, враховуючи атаки ворога. Допомагаючи один одному, всі разом, ми зможемо вистояти цю зиму",- наголосила Антоніна Шарата.

Адреси найближчих до вас пунктів незламності ви можете дізнатися на сайті: https://nezlamnist.gov.ua/

Тож тримаємо цивільний фронт. Разом все подолаємо!

 

Всі новини →