Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Світло переможе темряву: енергетиків привітали з професійним святом

23/12/2022

   У енергетиків роботи завжди багато, але цього року через війну з рф її стало вдвічі більше. До планових робот через постійні обстріли російських окупантів та велике навантаження на енергосистему все частіше додаються роботи аварійні. У день професійного свята робота енергетиків не припиняється.

Щоправда без урочистих вітальних моментів не обійшлося.

З професійним святом енергетиків філії Вознесенського району АТ «Миколаївобленерго», яких без перебільшення можна вважати героями нашого часу, привітали керівники району та міста: начальник РВА Сергій Шурабура, голова районної ради Спартак Гукасян, міський голова Євгеній Величко. Посадовці подякували за роботу, яку, за їх словами «тільки тепер оцінили».

- Ваша праця дуже нелегка, а в умовах війни в Україні стала ще важчою. Щоб відновити постачання електроенергії вам доводиться працювати вночі, часто в неробочий час, в нелегких умовах.

Ми вдячні вам за сумлінну та наполегливу працю задля забезпечення повсякденних потреб жителів нашого району.

Бажаємо всім працівникам галузі міцного здоров’я, впевненості в завтрашньому дні, добра, успіхів, благополуччя та мирного неба над головою!

Сергій Шурабура виконав почесну місію та вручив з найкращими побажаннями Подяку Міністра енергетики України колективу філії.

Також відбулось нагородження грамотами найкращих працівників колективу.

Щиро дякуємо нашим працівникам ергетичного фронту за щоденну працю!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Всі новини →