Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує операторів ринку та мешканців населених пунктів

02/04/2024

Відповідно повідомлення, яке отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 27 березня 2024 року № 2024.2121-fup4, виявлено форметанат в болгарському перці, походженням з Йорданії (виробник: JORDANIANPALESTINIAN AGRICULTURAL PRODUCTS MARKETING COMPANY), що експортувався з Польщі (оптовик: VITA FRUIT sp.z.o.o, Przeworsk) до України (отримувач: ТОВ «МОДЕНА УКРАЇНА», вул. Кільченська 5, м. Дніпро, Дніпропетровська обл., 49000). 
 
Відповідно статті 20 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.
 
У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на e-mail: vozn_dpss@dpssmk.gov.ua.

Всі новини →