Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Чим замінити Telegram: добірка альтернативних месенджерів

14/10/2024

Через загрозу національній безпеці України, пов’язаних із використанням месенджера Telegram, було ухвалено рішення заборонити його встановлення та використання на службових пристроях працівників органів державної влади, військовослужбовців, працівників сектору безпеки і оборони, а також підприємств – операторів критичної інфраструктури. Виняток становитимуть лише ті особи, для яких використання цього месенджера є частиною службових обов'язків.

 

Для тих, хто шукає альтернативу, пропонуємо добірку захищених месенджерів:

 

- Signal – один із найбезпечніших месенджерів із наскрізним шифруванням і мінімальним набором даних. Ідеальний для тих, хто цінує приватність. Signal може працювати навіть за вкрай слабкого мобільного покриття.

 

- Facebook Messenger – інтегрований із Facebook, зручний для тих, хто активно користується цією платформою. Пропонує інструменти для бізнесу, включно з чат-ботами.

 

- WhatsApp – популярний у всьому світі месенджер, який також використовує наскрізне шифрування та забезпечує зручне резервне копіювання чатів.

 

- Viber – пропонує низку інструментів для бізнесу та комунікації, підтримує великі групові чати. Viber забезпечує захист усіх приватних чатів і дзвінків завдяки наскрізному шифруванню.

 

Представлені вище месенджери забезпечують високий рівень безпеки й можуть стати надійною альтернативою Telegram для використання.

Всі новини →