Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Витримка і вірність. У Вознесенську розпочалися Всеукраїнські змагання з багатоборства кінологів

23/09/2021

Триденні змагання із багатоборства кінологів Державної кримінальної виконавчої служби України проходять сьогодні у Вознесенську. До них долучилися 18 учасників зі своїми чотирилапими помічниками. На базі «Вознесенської виправної колонії» №72 команди долатимуть перешкоди і пройдуть перевірку загальної та спеціальної підготовки. Пухнастих оцінюватимуть сім суддів.

Щоденно компетентна колегія суддів на чолі з першим заступником начальника Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Мінюсту, полковником внутрішньої служби Петром Тітовцем, підбиватимуть підсумки змагань, нараховуючи проміжні бали. Багатоборства триватимуть до 24 вересня. У п’ятницю відбудеться нагородження переможців та призерів першості.

З цієї нагоди на подвір’ї виправної колонії відбулося урочисте відкриття змагань. Було запрошено почесних гостей Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Мінюсту. Долучилися до заходу голова райдержадміністрації Сергій Шурабура разом із заступником Антоніною Шаратою, міський голова Євгеній Величко, начальник Вознесенського районного управління поліції ГУ НП в Миколаївській області Олександр Пак та командир ВЧ А-2734 підполковник В’ячеслав Вітушко.

Традиційно змагання розпочалися з шикування всіх учасників та підняття Державного Прапору України. Запрошені гості привітали учасників заходу та побажали всім успіхів та перемог. Не обійшлося цього дня і без нагороджень. В порядку заохочення було також присвоєно чергові спеціальні звання працівникам ВВК №72.

Присутнім представили суддівський склад. Керівництво Департаменту та гостей запросили до розплідника службових собак для урочистого його відкриття та перерізання символічної стрічки.

Начальник ДУ ВВК №72 підполковник внутрішньої служби Олег Негруца показав присутнім покращенні умови утримання чотирилапих помічників.

Після чого розпочались змагання.

 Більше фото за посиланням: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=543387813411211&id=100032199918167

Всі новини →