Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Про проведення виставки «AgroExpo-2021»

28/09/2021

        Інформуємо, що з 29 вересня до 02 жовтня 2021 року в м.Кропивницький відбудеться Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «AgroExpo-2021» (далі  - Виставка).

    Головними тематичними розділами Виставки є тваринництво, рослинництво, транспорт та спецтехніка, тара і упаковка, будівництво та альтернативна енергетика в агропромисловому комплексі, екологія та переробка відходів, лісове та присадибне господарство.

    У рамках Виставки експонується широка номенклатура продукції відомих світових брендів машинобудування, таких як John Deere, Claas, Case, New Holland, Lemken, Fendt,  Vaderstad, Pottinger, Horsch, Kuhn, JCB, Amazone, MaterMacc, Гомсельмаш, а також продукція, товари та послуги понад 500 провідних виробників України. На окремому полігоні проводяться демонстраційні покази сільськогосподарської техніки.

   Традиційно під час Виставки проходитиме «Покровський ярмарок», у рамках якого відвідувачі матимуть можливість ознайомитися з унікальними експозиціями громад Кіровоградщини, відвідати ярмарок-розпродаж сільськогосподарської продукції та товарів декоративно ужиткового мистецтва майстрів з усіх куточків України.

    З метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, Виставка буде проходити з дотриманням відповідних протиепідемічних заходів.

    Більш детальна інформація про захід на офіційному сайті Виставки www.ukragroexpo.com.

Всі новини →