Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

У перший день жовтня відзначаємо день людей похилого віку та день ветеранів

28/09/2021

 Це свято важливе для тих людей, які прожили довгий вік та мають за плечима багаж здобутків і досвіду. Однак слово «похилий» краще замінимо зараз словом «поважний». Хай акцент буде не на певну кількість років, а на повагу й шану до тих, хто досвідченіший і мудріший…

Саме зустріч таких людей з районної організації ветеранів організували в райдержадміністрації за участі голови району Сергія Шурабури, його заступника Івана Білоконя, голови районної ради Спартака Гукасяна, начальника управління праці та соціального захисту населення Антоніни Житник.

Перш за все очільник району привітав учасників заходу з Днем ветерана побажав усім оптимізму, віри, добра, міцного здоров’я, всіляких перемог над життєвими негараздами. До привітань приєдналися Спартак Гукасян та Іван Білоконь, котрі подякували шанованим головам первинних ветеранських організацій за те, що вкладають душу й серце в свою роботу піклуються про ветеранів, побажали їм міцного здоров’я і довголіття, добра і родинного затишку.

Приємними були миті нагородження. Сергій Олегович разом із Спартаком Гукасяном вручив грамоти активістам ветеранського руху. Голові районної організації «Союз організацій інвалідів України» Володимиру Довбенко та голові Вознесенської районної організації ветеранів Раїсі Захаровій було вручено пам’ятні подарунки.

Завершили зустріч спілкуванням, згадали добрі моменти з трудових буднів та висловили надію на подальші зустрічі.

 

                                                                                

Всі новини →